Tuesday, September 29, 2009

sayang you can GI-LA




Salam , haha:D, skarang si eri tgh buat kerja bangang . erm , ntah r knapa . since dye pindah cni duk dgn aq , ntah jiwa aq macam sayang sgt sgt kat dye. macam seorg kakak kpd adik laa . dye lah pengubat hatiku di kala suka atau duka (ecehceh , ayat x bley blah) haha :DD


klau duk kat skola ann , slalu pikir nak balik rumah , nak main dgn dye . klau kat skola slalu thinking "ble laa nak balik ni ? , puas duk skola , nak main dgn eri" . haha :DD , sampai kemaruk sgt nak main dgn dye , hehe :) . erm , kdg kdg ada juga terfikir , "erm , klau dye mati cammana eik ? riuh x lgi rumah aq" , haha :DD , klau bley , fikir yg x elok-elok jea saibah ni , hehe ... tpi apa-apa pun, aq tetap sayangkan dye !


p/s : fazida , aq ingat x nak tukar laa background blakang ni . takpe kan kan kan ?

p/s : abg gg , akn ku cari laptop mu smpai dpt , hehe :) , erm , abg gg , tolong masukkan gmbr keluarga raya kat blog abg gg , takpun hantar gmbr melalui email : saibah_asiah@yahoo.com

2 comments:

pelajar 4MT said...

salam saibah..

tak per..cute gak background ni..
walaupun hitam..
org kata hitam itu menawan..huhu

tapi lebar sgt ar..
cam kelakar lak..
jgn marah ye..!

SaIbAh ;) said...

nusaibah to pelajar 4MT :

salam , ok :)

jahat sgt333 , :P