Tuesday, February 1, 2011

"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

assalamualaikum .... hari ini baru berkesempatan membuka blog yang kurang bermaya ini . whoah , thanks cik rahmah *erk , bukn puan ke ? hehe * erm , adik rahmah dh ler :P for the tag . syg you . p/s : jaga kandungan tu baik baik ye :)




first of all , kena listkan dulu syarat-syarat dan cara-cara mahu sertai contest ini :P

Meh tengok syarat2 contest:

a) Anda mestilah ada blog..
b) Anda mestilah merupakan follower blog Jejaka Terhangat ni.
c) Anda mestilah berada di Malaysia..
d) Satu blog boleh sertai sekali jer..

Cara sertai kontest ni:
1. Buat satu entri yang bertajuk: "[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"
2. Kat entri tu, letakkan banner contest (besar) di atas dan linkkan ke entri ni..
3. Bagi sebab kenapa korang nak menang contest ni. Dalam sebab tersebut MESTI diletakkan nama Jejaka Terhangat dan di link kan ke blog ni..
4. TAG 6 orang blogger yang aktif (pastikan diorang tau ditag)..
5. Lastly, letakkan link entri korang kat komen bawah ni (belog tuan contest)..

Pemenang akan dipilih berdasarkan peserta yang bagi sebab yang paling BEST..

Tarikh tutup contest ni pada:
11 March 2011 (11.59 malam)

Tuan Contest : Jejaka Terhangat






kenapa saibah nak menang contest ni ? :
1.saibah dah ada hendset tapi kalau dapat yang baru , apa salahnya kan ? kalau dah rezeki , jangan pula ditolak :P .
2.boleh membantu org di dalam kesusahan . if my couzin atau my fren ada yang kehilangan atau berlaku kerosakan pada hendset mereka , saibah sanggup bagi pinjam buat sementara :P
3.tak kisah if tuan jejaka terhangat nak bagi sesiapa pun hadiah tu but at least may you will be jejaka terhangat forever . hidup Jejaka Terhangat ! hehe :P
4.then , saibah boleh jadi gadis terhangit plak kot :P

geng-geng blogger yang ditag :
-qamarguyz
-cinonexcoreyan
-ain
-musfirah
-afnas
-china+su hayam


okey laa , tiada apa lagi yang hendak diterangkan . hopefully , i will miss my part time which is blogging :P . i don't know if i can blogging again because my time now really full with my work :P .

2 comments:

cinonex coreyan said...
This comment has been removed by the author.
Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..gudluck yek.=)