Wednesday, March 9, 2011

if you had ever something wrong ?

sebenarnya sekarang saibah still rasa macam takde mood nak update blog XP . entah kenapa . walaupun idea rasa macam banyak je nak tulis tapi still tak tahu nak starting dari mana . ok lah , saibah mulakan ye . bismillahirahmanirahim . minggu ni macam banyak je perkara terjadi . i'm starting to think about my future . saibah memang semenjak sekolah menengah lagi nak amik kos undang-undang bahagian syariah . and i take my uncle , ayah chik in my inspire for this future in my life . tapi memang saibah decide memang nak amik bidang ni kat UIA . tapi since my uncle pok ngoh takde dah , saibah start thinking nak amik mana2 course which suitable for me in any university in Johor or Melaka . tak kesah laa apa2 pun asalkan dapat sambung kat sana . guys , should saibah teruskan my dream future or forget the future and start the new future . sebab bila saibah kat sana , senang lawat mok ngoh and kubur pok ngoh :'( . i don't know for the truth . and and alhamdulillah kursus IT yang saibah amik lagi best . adanya kak nabila yang sporting dapat buat kiteorang gelak seharian tanpa henti . and i'm try to be a "sassy girl" macam dulu2 tapi nampaknya macam dah susah . ramai yang menyedari saibah kurang ketawa , ketawakan orang since pok ngoh takde . sampaikan ayah chik post kat wall aku "SEBENARNYA PERIANG ITU LEBIH PENTING DARIPADA MATURED" . ya saibah akui memang macam tu pun . sebab sebelum kejadian pok ngoh meninggal , i usually post status in my fb that i'm not really a matured person . bayangkan dalam sehari saibah post status dalam 10 kali about being matured . nak tahu carilah sendiri status tu kat nama fb saibah : WAN NUSAIBAH ASIAH . ok , saibah nak jadi periang semula tapi nak riangkan orang susah sikit sekarang . and for musfirah *if you read this , kak saibah really2 nak jumpa awak :P.

p/s:Ya Allah , kembalikan sinar hidupku :)

2 comments:

egigom said...

kak saibah, be strong k! have faith.. ujiam ni sbnrnya nk mningktkn lagi keimanan kita.. sbr eh :))

really miss u too sis! dok sabo nk jupe, hehe :D

take care -_________-

saibah said...

insyaAllah , kak saibah try sabar :P

really miss u too :)

insyaAllah , you too take care :)